Jiné slazení (dříve Tekutý cukr), 500 ml
Jiné slazení - alternativa cukru vhodná pro diabetiky, celiaky i fenylketonuriky k oslazení čaje a jiných teplých i studených nápojů, pokrmů, k výrobě domácích šťáv, marmelád a kompotů. Bez řepného cukru, přitom chuťově stejný a vysoce sladivý. S glikemickým indexem 25 a velmi nízkou kalorickou hodnotou.
Sirup Jiné slazení od českého výrobce PRAGA DRINKS vznikl vyváženou kombinací Stévie sladké (steviol glykosidy) a jednoduchého přírodního ovocného cukru.
Přednosti Jiného slazení:
- Bez řepného cukru, přitom chuťově stejný.
- Vysoká sladivost, 1 kávová lžička = 1 kostka cukru. Sladší než řepný cukr nebo med.
- Bez chemických konzervantů a barviv.
- Bez umělých sladidel.
- Velmi nízká kalorická hodnota - vhodné slazení při redukci váhy.
- GLYKEMICKÝ INDEX 25
- Udržuje normální hladinu krevního cukru.
- Bez Glutenu, bez HFCS, bez GMO
- Dobře a rychle rozpustný.
- Vhodné pro děti a kojící matky.
Stévie je bíle kvetoucí světlomilná tropická rostlina, jež má svůj původ v Brazílii. Její listy neobsahují kalorie a jsou mnohonásobně sladší než cukr (některé zdroje uvádí až 300 krát).
Studie, které byly provedeny se stévií prokázaly její pozitivní účinky na vysoký krevní tlak.
Mimoto může také působit protizánětlivě, zlepšovat trávení, snižovat únavu a v minulosti se stévie dokonce používala ke zvýšení inzulínové citlivosti u diabetiků.
DOPORUČENÁ PŘÍPRAVA: K přímé spotřebě bez ředění i na přípravu sladkých pokrmů.
SLOŽENÍ: ovocný cukr, pitná voda, sladidlo z rostliny Stévie
SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu, nevystavujte přímému slunečnímu záření. Případná sedimentace není na závadu.
Vždy doporučujeme přečíst etiketu na výrobku a nespoléhat se pouze na informace poskytnuté na internetových stránkách.
Tyto informace jsou podávány pouze pro osobní použití a nemohou být jakkoliv reprodukovány bez předchozího souhlasu Framospol s.r.o. ani bez řádného uvedení zdroje.
Kód | Kód: SL1 |
---|---|
Jméno značky: | Praga Drinks |
Kategorie: | Slazení a extrakty |
Hmotnost: | 0.73 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.